Er even tussen uit tijdens de pandemie

Ondanks dat we niet gigantisch veel kunnen doen, kunnen we alsnog wel iets. Al is het niet heel veel, we moeten toch proberen te genieten en dat moeten we dan vooral doen met wat wel kan. En daar wordt deze blog aan gewijd. Want waar kunnen we nog van genieten.

Genieten van je eigen stad, Eindhoven is namelijk super mooi!

Eindhoven, de lichtstad van Nederland, daar kan je ook tijdens de pandemie van genieten. Het lijkt nu vaak dat je niet echt ergens van kan genieten omdat je vooral veel thuis te vinden bent en de deur bijna niet uit gaat. Wat uiteraard goed is, want we moeten ook zo veel mogelijk thuis blijven, maar dat betekend niet dat we alsnog kunnen genieten uiteraard. Dus ook in Eindhoven kan je goed genieten van wat de stad allemaal te bieden heeft.

Kom je niet uit Eindhoven?

Kom je niet uit Eindhoven maar wil je daar toch heerlijk gaan rondlopen en genieten van wat Eindhoven je nog te bieden heeft? Zoek dan vooral even op 'hotel eindoven' zodat je een plekje hebt om te slapen. De hotels zijn namelijk gewoon open. Maar wat kan je allemaal in Eindhoven doen? Het is natuurlijk een grote stad en dan ook genoeg mogelijkheden om een wandeling te maken of een fietstocht. Zo kan je op een gemakkelijke manier de stad ontdekken. En wie weet staan er bij verschillende horeca zaken wel een kraampje waar jij een lekker warm kopje koffie, thee of een lekkere versnippering kan halen om onderweg van te genieten. Dat is natuurlijk ook wel een fijne bijkomstigheid. Zo kan je de wandeling of de fietstocht toch iets verder brengen dan je in eerste instantie zou hebben. 

Eindhoven Glow

En wanneer je dit in november gaat doen, dan kan je natuurlijk ook nog de route aanpassen de Eindhoven Glow. En dat maakt het natuurlijk nog leuker. Helaas gaan we nu de lente en de zomer in. Het voordeel daarvan is natuurlijk dat je nu langer kan gaan lopen. Want het wordt wel steeds langer licht en dat is natuurlijk heel fijn. En heb je geen zin om weer te gaan wandelen of te gaan fietsen, dan kan je natuurlijk ook een fijn dagje plannen dat je lekker op de bank ploft, of misschien wel gewoon in bed met je laptop. En dan kan je jouw favoriete serie bingen. Of juist net die ene serie waar je nooit aan toe komt of waar je de tijd niet voor neemt. Dan zijn dit natuurlijk de ideale momenten om dat te doen.

Geef een reactie