Echt lekker reizen doe je in een Volvo S40

Wanneer je niet op vakantie kunt dit jaar, zoals zovelen van ons. Maar als je wel je vakantiegeld krijgt, dan is het misschien een idee om eens over een andere auto na te denken. Een Volvo S40 bijvoorbeeld. Oké, de kans dat je vakantiegeld volledig toereikend is voor zo'n aanschaf is niet heel realistisch, maar je moet ergens beginnen hé. Een Volvo S40 is wel een auto waar je nog weer jaren mee toe kunt. En omdat het hier geen nieuwe auto betreft, maar een goede tweedehands, is de prijs ook net wat vriendelijker.

De Volvo S40 is een fijne auto

De auto is niet te groot maar ook zeker geen boodschappenwagentje. Je kunt er ook zakelijk prima in voor de dag komen. De kinderen vervoeren, de honden mee en ook nog boodschappen? Allemaal geen probleem in de Volvo S40. Omdat het hier vaak voormalige leaseauto's betreft, kun je er van uit gaan dat al het onderhoud volgens het boekje is gegaan. Ook wordt de auto, nog voor je een proefrit gaat maken, natuurlijk helemaal nagekeken. Besluit je om de Volvo S40 aan te schaffen? Dan is deze als nieuw! Ook al betreft het hier een auto die gemaakt is tussen 2004 en 2012. Daar merk je helemaal niets van.

Veilig op weg in een Volvo

Diverse onderzoeken hebben aangetoond dat een Volvo een van de meest veilige auto's is die je je maar kunt wensen. Maar veiligheid is natuurlijk relatief. Als jij verantwoord met je auto omgaat, dan is de kans groot dat deze langer in tact blijft. Door in deze auto te stappen, voel je dat je veilig zit. En dat is een fijn idee. Zeker wanneer je met enige regelmaat anderen vervoert. Aan alle veiligheidseisen is (meer dan) voldaan. Zo ga je veilig de weg op.

Lekker reizen in de Volvo

Wanneer het weer mag, gaan we natuurlijk massaal op vakantie. Met de Volvo S40 kun je prima een goede roadtrip maken. Er is voldoende ruimte voor bagage en door de comfortabele zit, heb je niet eens in de gaten dat je al lang onderweg bent. Natuurlijk neem je regelmatig pauze en wissel je van bestuurder. Maar gejengel vanaf de achterbank zul je bijna niet horen: de kinderen zitten er prima! Ook in deze tijden, waarin we 1,5 meter afstand van elkaar dienen te houden, is deze auto prima geschikt. Wanneer de passagier achterin achter de bijrijderstoel plaatsneemt, zit er 1,5 meter tussen jullie. 

Geef een reactie